Subjects

TRAVEL

In de categorie ‘Travel’ vind je onderwerpen over of gerelateerd aan onder andere specifieke landen, plaatsen, activiteiten en bezienswaardigheden. Doel van deze categorie is jou informeren, enthousiasmeren en inspireren voor bijvoorbeeld het plannen van je volgende reis of trip. Reislust is bij ons meer dan genoeg aanwezig. Daardoor kun je jezelf door een diversiteit aan plaatsen laten verrassen, zowel dichtbij als uren vliegen ver. Daarnaast beperken wij ons zeker niet tot de gebaande paden. Hierdoor kun je ongetwijfeld waardevolle tips vinden om op een laagdrempelige manier jouw vakantie net even wat unieker te maken.

HOSPITALITY

Tussen de ‘Hospitality’ artikelen zul je uitgelichte hospitality bedrijven vinden uit binnen- en buitenland. Aangezien we in de omgeving van Rotterdam wonen, zullen er zeker ook een aantal organisaties uit de regio voorbij komen. Dit kan variëren van een kleinschalige eetcafé tot de meest gerenommeerde hotels. Deze artikelen geven een realistisch beeld van de betreffende bedrijven. Hierdoor kun je bepalen of dit een plek is waar jij ook graag eens zou willen eten, drinken en/of slapen.

FOOD

Naast reizen en genieten van alles wat restaurants en hotels te bieden hebben, vinden we het ook erg leuk om zelf in de keuken bezig te zijn. De ene keer is dit een simpele, voedzame en vooral lekkere maaltijd. Terwijl het de andere keer een uitgebreidere ‘sunday dinner’, voor als je zin hebt om er wat meer tijd in te stoppen. Het komt ook met enige regelmaat voor dat we er de tijd voor nemen om een meergangen menu te koken voor familie en vrienden. In de categorie ‘Food’ vind je dan ook de geslaagde creaties waar we zelf mee geëxperimenteerd hebben. Onze kookstijl is vooral een mix van verschillende keukens. De wereld heeft zo ontzettend veel lekkers te bieden als het om eten gaat, dat is al een hele ontdekkingsreis an sich!