Hi, welkom bij THOF!

Een digitale wereld van Travel, Hospitality en Food. Via deze website en de social media kanalen kun je een diversiteit van artikelen en posts verwachten over de drie onderwerpen waar THOF voor staat. Alle artikelen zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

TRAVEL

In de categorie ‘Travel’ vind je onderwerpen over of gerelateerd aan onder andere specifieke landen, plaatsen, activiteiten en bezienswaardigheden. Doel van deze categorie is jou informeren, enthousiasmeren en inspireren voor bijvoorbeeld het plannen van je volgende reis of trip. Reislust is bij ons meer dan genoeg aanwezig. Daardoor kun je jezelf door een diversiteit aan plaatsen laten verrassen, zowel dichtbij als uren vliegen ver. Daarnaast beperken wij ons zeker niet tot de gebaande paden. Hierdoor kun je ongetwijfeld waardevolle tips vinden om op een laagdrempelige manier jouw vakantie net even wat unieker te maken.

HOSPITALITY

Tussen de ‘Hospitality’ artikelen zul je uitgelichte hospitality bedrijven vinden uit binnen- en buitenland. Aangezien we in de omgeving van Rotterdam wonen, zullen er zeker ook een aantal organisaties uit de regio voorbij komen. Dit kan variëren van een kleinschalige eetcafé tot de meest gerenommeerde hotels. Deze artikelen geven een realistisch beeld van de betreffende bedrijven. Hierdoor kun je bepalen of dit een plek is waar jij ook graag eens zou willen eten, drinken en/of slapen.

FOOD

Naast reizen en genieten van alles wat restaurants en hotels te bieden hebben, vinden we het ook erg leuk om zelf in de keuken bezig te zijn. De ene keer is dit een simpele, voedzame en vooral lekkere maaltijd. Terwijl het de andere keer een uitgebreidere ‘sunday dinner’, voor als je zin hebt om er wat meer tijd in te stoppen. Het komt ook met enige regelmaat voor dat we er de tijd voor nemen om een meergangen menu te koken voor familie en vrienden. In de categorie ‘Food’ vind je dan ook de geslaagde creaties waar we zelf mee geëxperimenteerd hebben. Onze kookstijl is vooral een mix van verschillende keukens. De wereld heeft zo ontzettend veel lekkers te bieden als het om eten gaat, dat is al een hele ontdekkingsreis an sich!

Waarom THOF?

THOF hebben we opgezet om meerdere redenen. Het moge inmiddels duidelijk zijn dat we graag op pad gaan in binnen- en buitenland en graag koken. Mede daardoor gebeurt het regelmatig dat mensen in onze familie- en vriendenkring om advies, tips en recepten vragen. Tevens heb ik (Manuela) een opleiding MBO Hospitality Management en HBO Leisure Management gevolgd. In de tussentijd ben ik jarenlang werkzaam geweest in diverse horecabedrijven. Ondanks dat ik nu niet meer in de horeca werk, vind ik de branche nog steeds enorm fascinerend. Daarnaast vind ik (digitale) marketing interessant en het is een pad dat me leuk lijkt om te ontdekken op deze manier. Dit komt eigenlijk allemaal samen bij het opzetten en onderhouden van THOF. Het primaire doel is ervaringen en kennis met iedereen delen die het interessant vindt en die er wat aan kan hebben.

Wie zijn THOF eigenlijk?

Wellicht vraag je jezelf in de tussentijd af wie er nu eigenlijk achter THOF zitten. Dat zijn wij, Yoshua en Manuela. Een jong stel (tenminste, dat vinden we zelf, 25 en 27 jaar) woonachtig in de omgeving van Rotterdam. De één heeft altijd in de buurt van Rotterdam gewoond, de ander is eigenlijk een Zeeuwse die het stadsleven heeft opgezocht rond haar 20e. We zijn beiden (een soort van) toevallig werkzaam in de IT dienstverlening en (een soort van) toevallig beide in een commerciële rol. In onze vrije tijd houden we onszelf uiteraard graag bezig met alles wat met reizen en eten te maken heeft. Daarnaast gaan we bijvoorbeeld ook graag sporten of bezoeken we een festival.

Tot slot, laat vooral reacties achter op de website of via social media, want we zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Bij vragen mag je gerust contact opnemen, dat kan via het contactformulier.

 

See you next time!